Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

28-29 березня 2019 року на базі кафедри патологічної анатомії з секційним курсом та судової медицини Тернопільського державного медичного університету  імені І.Я. Горбачевського відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з професійно-орієнтованої дисципліни «Патоморфологія».

IІ етап олімпіади проходив у 5 турів:

І тур - оцінювання теоретичних знань учасника олімпіади з розділів навчальної дисципліни (на основі незалежного комп’ютерного тестування та оцінювання);

ІІ тур - володіння практичними навичками діагностики мікроскопічних проявів патологічних процесів і хвороб;

ІІІ тур – конкурс «Клініко – патологоанатомічні паралелі»;

IV тур - конкурс «Ерудит»: знання вкладу видатних патологоанатомів у розвиток патологоанатомічної науки та знання патологічних процесів;

V тур – володіння практичними навичками діагностики макроскопічних проявів патологічних процесів та хвороб.

5 студентів представили команду нашої академії: студентка 5-го курсу I медичного ф-ту  Ірина Молокова, 4 студенти 3-го курсу І і ІІ медичного факультетів (Кирило Іщук , Олег Стінський,  Анастасія Таранченко та  Діана Астахова) .

Дипломом другого ступеня та подякою від президента Асоціації патологів України нагороджена Ірина Молокова. Усі наші студенти – учасники олімпіади нагороджені грамотами як переможці в окремих номінаціях.