Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

14 червня в прес - центрі облради відбулась чергова веб - конференція сімейних лікарів, яку організували Дніпропетровська обласна рада і Медичний центр Дніпропетровської медичної академії. З лекцією на тему: "Можливості сучасної знеболювальної терапії. Роль сімейного лікаря" виступив д.м.н., професор, проректор з наукової та лікувальної роботи ДМА В.Й.Мамчур.

Вперше в Україні  рік тому в нашому обласному центрі розпочався проект онлайн - трансляцій лекцій, який  став своєчасним і потрібним. Сучасні технології дають можливість отримувати нові  знання, напряму спілкуватись з провідними вченими і обговорювати найсучасніші методи діагностики і лікування найпоширеніших хвороб.Це надзвичайно важливо для сімейних лікарів, які живуть і працюють на значній відстані від обласного центру.

"За рік ми видали 630 сертифікатів, які надають право отримати додаткові бали в період атестації сімейних лікарів",- повідомив головний лікар Медичного центру ДМА к.м.н.О.О.Дукельський.

Заступник голови облради М.Г.Куюмчян зазначив, що в Україні не існує єдиного системного підходу до навчання сімейних лікарів і тому Дніпропетровська обласна рада буде пропонувати Міністерству регіонального розвитку проект веб - навчання сімейних лікарів для впровадження в інших регіонах України.