Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Нещодавно відбулося позачергове засідання студентського наукового товариства кафедри гістології, яке пройшло в режимі відеоконференції. Воно було присвячене COVID-19, а саме вакцинації. Зараз в Україні складна ситуація пов’язана з великою кількістю захворюваності і смертності, а також низьким рівнем вакцинації серед населення. Тому ми вирішили підняти цю тему, аби її розглянути і поставити наголос у найбільш важливих питаннях.

Було представлено 2 доповіді, які розкрили широкі аспекти гістологічної, клінічної, мікробіологічної й епідеміологічної проблематики:

  1. «Теорія всесвітнього зговору чи порятунок людства? (вакцинація і ядерний апарат клітини)» Доповідачі: Катерина Нечаєва і Вікторія Тищенко (2 курс).
  1. «Запахи повертаються?» Доповідачі: Лейла Гарибова і Єлизавета Дон (2 курс).

На засідання завітали: завідувач кафедри мікробіології, вірусології, імунології та епідеміології професор Дмитро Степанський, професор кафедри інфекційних хвороб Віктор Маврутенков, завідувач кафедри гістології професор Ігор Твердохліб, доценти кафедри гістології Ольга Потоцька, Ігор Хріпков, Наталія Станішевська.

Відеоконференцію відвідав 101 учасник, серед яких були студенти 2-6 курсів. У жвавій і невимушеній атмосфері студенти разом з викладачами обговорювали не лише теоретичні, а й практичні аспекти згаданих тем. Учасники залишили багато вдячних відгуків та пообіцяли з відрадністю долучитися до наступних засідань!