Меню
  • slide08
  • slide02
  • slide04
  • slide05
  • slide06

Протягом 2-х років в нашому університеті функціонує Кембридж центр як осередок Кембриджського університету.

У 2020-2021 році 87 викладачів пройшли безкоштовне навчання та підготовку до Cambridge English Assessment різних рівнів від А2 до В2. Цього року Кембридж центр об'єднав 29 кафедр однією метою і ми стали одним цілим, та результатом цієї цілісності став міжнародний іспит.

26 червня вперше за історію ДДМУ 65 викладачів з 29 клінічних кафедр склали міжнародний іспит Cambridge English Qualification на базі кафедри мовної підготовки: 22 викладача склали іспит на рівень В2, 24 викладачі на рівень В1 та 19 викладачів на рівень A2.

ДДМУ один з найбільших центрів з підготовки до міжнародних іспитів в Україні.

Набір на курси загальної англійської для викладачів проходить один раз на рік - восени. Курс занять триває 8 місяців. Програма курсу включає роботу над усіма мовними навичками з використанням інтерактивної платформи, а робота на заняттях побудована таким чином, щоб кожен міг досягти бажаного результату по завершенню курсу. Це суперефективний курс, який заснований на найважливішому матеріалі з граматики та всіх навичок англійської мови.

Після закінчення цього динамічного й ефективного курсу наші викладачі навчилися легко сприймати англійську мову на слух, подолали мовний бар’єр і наступного року будуть використовувати отримані знання на практиці в аудиторії зі студентами.

Понад 5,5 мільйонів людей по всьому світу складають кембридзькі іспити для роботи, навчання, еміграції та подорожей. Сертифікати Cambridge Assessment English визнають більш ніж 20 000 організацій у всьому світі. Після успішного проходження даного іспиту кожен кандидат зможе повноцінно комунікувати на достатньому рівні в професійному середовищі.

Кафедра мовної підготовки пишається, що працювала пліч-о-пліч з найвмотивованішими викладачами ДДМУ цього року та бажає творчої наснаги, натхнення та нових творчих проєктів.

Приєднуйтесь до нас – формуємо англомовне навчальне середовище!